tisdag 16 augusti 2011

Nån annan gång...

Skulle helst vilja slänga mig i soffan och slö titta på tv resten av kvällen, eller gå ut och greja med hästarna eller varför inte hundarna, eller kanske leka lite med kameran. Men eftersom det är tentavecka nästa vecka för min del så sätter jag mig, återigen, vid köksbordet och klurar på det där med finasiell analys.

1 kommentar:

 1. Vad pluggar du till?
  SV:Hahaha!!! Det var som att du skrev en exakt beskrivning av Undra! Snällheten, att andra är rädda för denna stora hund, torrfodervägran och den enorna tjuvigheten i mat!
  Tyvärr har jag inga tips om mattjuveriet... Vi har med testat allt. Min fantasi är slut och hon verkar inte bita på något som helst just där.
  Jag har nästan alltid Undra lös när vi är ute och jag kan lätt stoppa henne för allt vilt - men ligger det en halväten macka någonstans så lyder hon inte alls längre! Mycket märkligt!
  Hon har även problem när hon inte äter. Då får hon jättemycket kurr i magen och spyr som bara den. Vi har varit hos veterinär men ingen hittar felet. Vi har våra knep för att det inte ska hända nu och ser till att hon alltid äter det hon ska. Lite meckigt...

  SvaraRadera