söndag 26 september 2010

Vi stryker denna helgen...

I fredags packade vi in oss o bilen för att åka till enköping på fältprov, vår debut! Så vi var lite smått nervösa på lördag morgon när vi vaknade upp på hotellet och skulle göra oss i ordning.
Första släppet gick bra (bortsett från att det kom en hare och störde... :) ) Andra släppet gíck inte fullt så bra. Zacko har ju inte jätte koll på detta än (inte vi heller) och tycker det e himla kul att springa fram och hälsa på den andra hund som han går med. (Man släpper alltid två hundar samtidigt.) Denna gången var inget undantag men skillnaden var att hunden han gick med inte uppskattade detta lika mycket som Zacko och sa ifrån. Tyvärr lite för häftigt och det resulterade i att Zacko fick ett hack på höger bog/skuldra. Det var bara i skinnet och även om han verkade lite chockade så verkade han inte ha jätte ont. Men det behövde sys så vi fick med lite hjälp tag på en veterinär som drogade och sydde ihop honom.
Framåt kvällen piggnade han till och vi var inte speciellt oroliga för honom. Då är vi mer oroliga för honom i dag...
Undernatten har han krupit/hasat sig in under ''min'' säng så denna fick vi lyfta i morse och rulla ut honom, visst han kanske hade klarat det själv men vi ville inte chansa eftersom han låg på stygnen.
Sen har han legat däckad hela vägen hem och varit lite skakig hela dagen. Det var inte frivilligt han lämnade buren i bilen när vi kom hem men när han kom in och fick lägga sig i buren inne var lyckan gjord igen, stackarn!
Så just nu ligger han, iburen, med tratt och tycker nog livet är ganska orättvist.

Behöver jag säga att det inte blev någon provstart idag?

Nu hoppas vi att det läker fint och att vi kan försöka ta oss ut på nåt prov lägre fram, när han inte längre klassas som dopad.

Sen brukar man ju säga att en olycka kommer sällan ensam. Så bara för att jävlas lite mer med oss så glömde de bort delar av vår beställning igår kväll när vi var ute och åt mat. Sen har någon försökt logga in på min mail så många gånger att lösenordet är ogiltigt. Så nu måste jag kanske skaffa ny mail?!?! Är inte det jobbigt så säg?

Nej, denna helgen stryker vi ur vår kalender. Den har aldrig existerat och kommer för alltid vara glömd. Ok?

1 kommentar: