torsdag 12 augusti 2010

Lyckligt lottade!

Har suttit och kollat runt på lite olika bloggar och kommit fram till att vi är så lyckligt lottade att vi har en alldeles underbar, frisk helt levande bebis! Även om man är orolig under graviditeten så tror man ändå inte att allt det där hemska som kan hända, det händer inte mig.

Men det finns de som drabbas...

www.hejaabbe.com
Abbe är en kille på 5 år som har en kromosomavvikelse och hjärtfel. Vet inte hur mycket han bott på sjukhus och hur många operationer han genomgått men alldeles för många för att vara så liten!

http://ann-louise-angel.blogspot.com/
Ann-louise och hennes Sambo miste sitt barn i vecka 36. Istället för att ha ett barn att ta hand om har de en grav att åka till.

http://denstarkastestjarnan.blogg.se/
Denna lilla familj miste sin Victor innan han hunnit bli 2 år.

http://lindaskriver.blogspot.com/
Denna tjejen fick veta att hon hade cancer när hon var gravid och redan i vecka 32 förlöstes deras son. Bara att vara hemma med ett litet barn kan vara påfrestande. Att ha ett barn som blir förtidigt fött är ofta ännu värre med lång tid på neo-avdelningen. Tänkt att då samtidigt behöva börja på en cancerbehandling...

Det finns så många bloggar man kan läsa om olika familjers öden och jag lider verkligen med dem samtidigt som jag är så glad för det jag har.

Ok, jag vet. Detta är egentligen ett ganska deprimerande inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar